ستاد احیای امر بمعروف و نهی از منکر کشور در جهت انجام و تحقق فریضه امر بمعروف و نهی از منکر طرح «تذکر لسانی وظیفه همگانی» را تهیه و در سال ابتدایی اجرا، آن را در سطح 5 شهر کشور اجرایی کرد که با توجه به بازخوردها و برآیندهای مثبت و خوب طرح، در سال بعد در سطح 40 شهر و سال گذشته در سطح 110 شهر اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام ظهرابی مسئول اجرای طرح تذکر لسانی کشور افزود: این طرح در سال جاری در سطح 200 شهر کشور اجرا می شود و برنامه و مراحل اجرایی آن به کلیه ستادهای امربمعروف در استانها و شهرهای مورد نظر ابلاغ شده است . در ابتدا مسئولان هر شهر از جمله اعضای ستاد احیا از امام جمعه، فرماندار، معاونان ستاد، شورای اسلامی شهرها، روحانیون و افراد اثرگذار در هر شهر نسبت به طرح، نحوه انجام، ابعاد و اهداف مختلف آن کاملا توجیه می شوند. بر این اساس تعداد افراد منتخب هر شهر برای اجرای این طرح متناسب با آمار جمعیتی آن شهر یا شهرستان تعیین می شود و این گروه ها زیر نظر ستاد احیای امربمعروف هر استان متشکل از امام جمعه، فرماندار و معاونان ستاد، فعالیت می کنند. اعضای این گروه را نیز اقشار مختلف مردم از جمله اساتید دانشگاه، دانشجویان، طلاب، حوزویان و افراد بازاری تشکیل می دهند.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای استان تهران، در تبیین چگونگی اجرای این طرح گفت: اجرای طرح بر عهده نیروهای مردمی است که تحت عنوان تیم تذکر لسانی هر شهر انتخاب شده و سپس آموزش های خاص و ویژه ای را بر اساس فرمایشات ائمه معصومین علیهم السلام و امام راحل«ره» و مقام معظم رهبری در این زمینه می بینند. و تیم ها و گرو ههای آموزش دیده شامل خواهران و برادران با توجه به مولفه های لازم مانند برخورد خوب، تذکر به موقع و زبان نرم و لین، در هر فضای لازم وارد عمل می شوند.
ایشان بااشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تذکر لسانی وظیفه همگانی است، تاکید کرد که همه مردم باید متوجه این موضوع باشند که سلامت جامعه در گرو آنست که انسان بموقع به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کند. انسان نباید نسبت به جامعه خود بی تفاوت باشد.امر بمعروف و نهی از منکر صرفا در موضوع حجاب و بدحجابی نیست این تنها یک مورد از موارد امر بمعروف است اما مصادیق و مسایل فراوان و متعددی در جامعه وجود دارد که نیازمند امربمعروف و نهی از منکر هستند. لذا برای سلامت جامعه و جلوگیری از گناه و معصیت و سالم سازی فضای جامعه همه می بایست احساس مسئولیت کنند. این که گناه و معصیت در جامعه رواج یابد و اعتراضی صورت نگیرد، یا غیبت، تهمت، کم فروشی و گران فروشی یا دروغگویی و بسیاری از موارد دیگر فراگیر شود، به جامعه آسیب می رساند و برای جلوگیری از این آسیب لازمست که این فریضه مقدس بر اساس فرمان الهی عملی شود
وی افزود: فریضه امر بمعروف و نهی از منکر بسیاری از مشکلات جامعه ما را حل می کند. اما ابتدا باید در سطح شهرستانهای منتخب، کارهای فرهنگی گسترده انجام شده و مردم کاملا نسبت به این طرح توجیه شوند.