سرمایه ماه رمضان را درست و اصولی خرج کنیم/ برکات کسب‌شده را استمرار بخشیم

سرمایه ماه رمضان را درست و اصولی خرج کنیم/ برکات کسب‌شده را استمرار بخشیم

گروه جامعه: معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: توفیقات ماه رمضان یک سرمایه است و باید این سرمایه را در طول سال درست و به‌جا خرج کرد و پشتوانه زندگی مادی و معنوی باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین صادق گلزاده معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، گفت: اعیاد برجسته اسلامی عید قربان، غدیر و عید فطر است همه در پس یک توفیق عبودیت و بندگی فرا می‌رسند.
معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، افزود: عید قربان در پس توفیق حج و مناسک الهی است و عید فطر در پس یک ماه عبادت و بندگی و روزه داری، ترک گناه، ترک معصیت و انجام واجبات است و عید غدیر هم در پس تحقق هادی و هادیت‌گر امت و قرآن ناطق است که با وجود او ما می‌توانیم فهم درستی از قرآن داشته باشیم.
توفیقات ماه رمضان یک سرمایه است
معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، افزود: توفیقات ماه رمضان یک سرمایه است و باید این سرمایه را در طول سال درست و به‌جا خرج کرد و پشتوانه زندگی مادی و معنوی باشد. خوبی‌ها و برکات رمضان را استمرار ببخشیم و به رمضان ختمش نکنیم که این جلوه اساسی و استراتژیک است. ماه رمضان یک ظرفیت تمرین و آمادگی است که در 11 ماه دیگر می‌توانی از آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از کسالت‌هایی که بعد از ماه‌ مبارک رمضان به سراغ افراد می‌آید بی احتیاطی در تغذیه است، گفت: مردم، بویژه جوانان یک ماه روزه گرفته‌اند و بدن سالمی پیدا‌ کرده‌اند که متقاضی تغذیه بیشتری است، اما باید دانست که این مزاج تنظیم شده به وسیله روزه گرفتن را به یک باره رها نکنند. متعادل و کنترل شده و بگونه‌ای که آسیب‌کمتری را متحمل شوند مراقبت لازم را انجام دهند.
ماه رمضان به ما نظم را آموخت
حجت الاسلام گلزاده، تصریح کرد: ماه رمضان به ما نظم را آموخت. دقیقا در زمان مشخصی افطار می‌کردیم و در زمان مشخصی هم سحری می‌خوردیم و عادت غذایی منظم موجبات سلامتی ما را فراهم کرده بود و بسیاری از شئونات دیگر ما نظم و ترتیب یافته بود. از برکات رمضان نماز اول وقت، نماز جماعت، تلاوت قرآن بود که ظرفیت‌های ماندگار رمضانی است که از عید فطر به بعد باید از آن مراقبت و مواظبت کنیم.
انس با قرآن را جدی بگیریم
وی با اشاره به توصیه‌های معصومین به تلاوت قرآن در تمام ایام سال گفت: امام رضا(ع)، در روز 19 جز قرآن می‌خواندند و به مومنین می‌گفتند که همین مقدار قرآن بخوانید و اگر نمی‌توانید حداقل 50 آیه را بخوانید. و به نسل جوان این توصیه را می‌کنم که روزی 50 آیه را وجهه همت قرار دهند. انس با قرآن را جدی بگیریم و در طول سال حفظ کنیم و در کنار انس با قرآن اهل بیت(ع)، که مفسر قرآن است را هم باید جدی گرفت.
www.iqna.ir

 

آثار نوشتاری

ارسال پیام