نخستین شرط انتظار داشتن معرفت است

نخستین شرط انتظار داشتن معرفت است

کیش – ایرنا – امام جمعه موقت کیش با بیان اینکه یکی از افضل اعمال انتظار فرج است گفت: منتظر واقعی باید خود را از هر جهت برای ظهور امام عصر (عج ) آماده کند و نخستین شرط انتظارنیز داشتن معرفت است.
به گزارش ایرنا ، نیمه شعبانی دیگر از راه رسید ، ماهی سراسر نور ، برکت و رحمت ، ماهی که خیل منتظران ظهور آن حضرت چشم به راه رسیدن یوسف فاطمه (س) دوخته اند و دل بیقرارمشتاقان در تب و تاب رسیدن آن حضرت در جوش و خروش است .
سالهاست که عاشقان آن حضرت شب ها و رزوهای زیادی را به امید ظهورش با زمزمه دعای فرج به پایان می رسانند و چشم انتظارظهور قائم آل محمد(عج) هستند تا با آمدنش ظلم و ستم را نابود و جهان را پر از عدل و داد کند.
شعبان با فضیلت ترین ماههای خداست که نیمه شعبان را با فضیلت ترین شب پس از لیله القدر می دانند و توصیه های زیادی برای انجام اعمال دینی در این شب شده است .
نیمه شعبان، شب مبارکی است که در فضائل شباهت بسیاری به لیالی قدر دارد ،امام باقر(ع) درباره فضیلت شب نیمه شعبان فرموده اند که 'با فضیلت‌ترین شب پس از لیلة القدر شب نیمه شعبان است که خداوند در این شب فضل خویش را بر بندگانش ارزانی می‌دارد و با فضل و کرم خود آنان را می‌آمرزد، پس برای نزدیکی به خدای سبحان در این شب بکوشید.
در میان اعیاد شیعیان، جشن میلاد حضرت حجت (عج) شور و حال دیگری دارد ، بسیاری از منتظران با آذین بندی خیابان ها ، میادین شهر و همچنین برگزاری جشن و سرور و برپایی جلسات دعا ونیایش و مولودی خوانی، ظهور امام خویش را از حضرت حق تمنا می کنند باشد که این دعاها زمینه سازی ظهور حضرت مهدی موعود (عج) باشد وبجاست که منتظران واقعی آن حضرت با شناخت بیشتر و انجام اعمال نیکو زمینه ساز ظهور آن حضرت باشند .
 امام جمعه موقت کیش در مورد ویژگی های منتظران واقعی آن حضرت به خبرنگار ایرنا گفت : منتظر واقعی باید از هر جهت خود را آماده کرده باشد و تمامی رفتار و اعمالش نشانگر منتظر بودن او باشد ؛انتظار به این معنی است که انسان هم خود و هم مکانی را که در آن زندگی می کند از هر جهت برای رسیدن میهمان آماده کند .
حجت الاسلام رحمان یوسف پور با تاکید بر اینکه منتظر واقعی نباید اهل گناه و دلبسته به دنیا باشد افزود: چنین فردی باید از هر گونه وابستگی و دلبستگی به دنیا خود را رها کرده و آماده خدمت و حرکت در جهت اهداف دین باشد و خود را آماده جهاد کند.
وی تصریح کرد : دست بر روی دست گذاشتن و صحنه را به دشمن واگذار کردن معنای انتظار نیست ،اگر بخواهیم یک منتظر واقعی باشیم باید از انجام اعمال زشت و ناپسند و گناه پرهیز کرده و با فساد ، ظلم و استبداد و نابرابری در جامعه مبارزه کنیم .
یوسف پور شناخت درست از امام خود را از ویژگی های یک منتظر واقعی برشمرد و افزود : تا انسان میهمان خود را نشناسد انتظار او را نمی کشد کسانی که آن حضرت و ارزش ایشان را می شناسند منتظر او می مانند.
امام جمعه موقت کیش به فرموده پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و افزود : آن حضرت فرمودند ' هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد در زمان مردن جاهل از دنیا رفته است'؛ بنا براین شناخت واقعی یکی از مهمترین ویژگی هایی است که یک منتظر باید داشته باشد .
وی نخستین شرط انتظار را ایجاد معرفت در مورد امام زمان دانست و گفت : هر چه میزان معرفت انسان نسبت به امام زمان بیشتر باشد ارزش و عظمت آن را بیشتر درک خواهد کرد در غیر این صورت از فهرست منتظران واقعی بیرون خواهد آمد .
حجت الاسلام یوسف پور محبت داشتن به امام زمان (عج) را وظیفه دیگر منتظران واقعی دانست و اظهار داشت :اگر آدمی نسبت به میهمان خود محبت نداشته باشد چگونه می تواند خود را برای پذیرش آن آماده کند ؟
وی دعا خواند برای ظهرو آن حضرت را یکی از توصیه های مهم برای منتظران واقعی عنوان کرد و گفت : منتظر واقعی هر لحظه انتظار ظهور امام زمان (ع) را می کشد بنا براین خواندن این دعا از وظایف اصلی منتظرآن حضرت است .
حجت الاسلام یوسف پور گفت : ارتباط قلبی داشتن با آن حضرت یکی دیگر از کارهایی است که منتظران باید انجام دهند از این رو خواندن دعاهایی همچون ندبه، زیارت آل یاسین، دعای عهد و رفتن به مسجد جمکران بسیار توصیه شده است .
وی تاکید کرد : منتظر واقعی باید از گناه دوری کند و هر لحظه خود را در محضر خداوند ببیند.
حجت الاسلام یوسف پور مطالعه کردن و افزایش شناخت در مورد امام زمان (ع) را یکی از مهمترین کارهایی دانست که باید شخص منتظر انجام دهد.
وی در مورد انتظار فرج در عصر حاضر گفت : پیامبر (ص) در این مورد فرمودند ' بالاترین جهاد امت من انتظار فرج است'
حجت الاسلام یوسف پور با بیان اینکه امروز باید بیش ازپیش به مفهموم انتظار و مهدویت پرداخت افزود :منتظر واقعی باید ایمان را در خود تقویت کند و از اهل بیت (ع) و ولی زمان خود پیروی کند .
بنا بر روایات ،حضرت مهدی(عج) امام دوازدهم شیعیان، روز جمعه نیمه شعبان 255 هجری قمری در سامرا متولد شده اند.
آن حضرت پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری(ع) به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. غیبت صغری پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در سال 260 آغاز شد و تا سال 329 ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق نواب اربعه به اداره امور مردم می پرداختند.
دوره غیبت کبری نیز با پایان یافتن غیبت صغری و از سال 329 هجری قمری شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت .
منبع: http://www7.irna.ir/fa/News/82083964/

آثار نوشتاری

ارسال پیام