به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین علی رحمانی سبزواری، نایب رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز در جلسه تفسیر قرآن کریم که با حضور مردم و نمازگزاران در مسجد امام رضا (ع) بجنورد برگزار شد، با قرائت آیه 71 سوره احزاب، اظهار کرد: خداوند در این آیه میفرماید: «وَ مَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ فازَ فَوْزاً عَظیماً» و تصریح کرده هر کس اطاعت خدا ورسولش را بکند به رستگاری و پیروزی عظیمی نائل شده است.
وی با تشریح معنی و مفهوم «فوز» در قرآن کریم، افزود: بهشت فوز عظیم بوده و جامع بین نعمتهای مادی و معنوی است، از این رو ارزش و جایگاه آن فوق تصوراست.
حجتالاسلام والمسلمین رحمانی سبزواری ادامه داد: بر اساس این آیه کسی که مطیع خداوند بوده و از فرمانهای الهی و رسول خدا پیروی کند به فوز عظیم دست مییابد.
نایب رییس هیأت مدیره انجمن علمی اصول فقه همچنین با قرائت آیه 119 سوره مائده،اظهار کرد: خداوند در این آیه میفرماید: «رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُ ذلِکَ الْفَوْزُ الْعَظیمُ»؛ خداوند از آنها راضی بوده و آنها هم از خدا راضی هستند که این فوز عظیم است.
وی با بیان اینکه رستگاری به این معنا است که انسان از خداوند راضی بوده و خدا هم از او رضایت داشته باشد، تصریح کرد: اینگونه است که وقتی در محراب مسجد فرق مبارک امام علی (ع) را با شمشیر میشکافند میگوید: «فزت و ربّ الکعبه» و به خدای کعبه قسم میخورد که رستگار شد.
حجتالاسلام والمسلمین رحمانی سبزواری خاطرنشان کرد: «فزت» در اینجا به آن معنا است که در این چند سال به گونهای کار و فعالیت کردم که هم من از خداوند راضی بودم و هم خدا از من رضایت دارد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به این مقام و مرتبه باید راه ائمه اطهار (ع) را ادامه دهیم، افزود: برای دستیابی به فوز عظیم بایستی همیشه از خداوند، رسول اکرم و ائمه اطهار (ع) پیروی و اطاعت کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین رحمانی سبزواری با اشاره به اینکه سعادت و عاقبت به خیری دنیوی واخروی درگرو محبت و تبعیت از ائمه اطهار (ع) و ولایت است، اضافه کرد: اگر دوست داریم در دنیا و آخرت به پیروزی و رستگاری برسیم باید محبت و تبعیت اهل بیت (ع) و امام علی (ع) را در دلهای خود داشته باشیم.
وی با بیان اینکه محبت و علاقه به ائمه اطهار (ع) دارای سه مرحله اقرار زبانی، قلبی و عملی است، تصریح کرد: باید محبت ما نسبت به اهل بیت(ع) توأم با تبعیت و عمل باشد؛ زیرا نمیتوانیم ادعای دوستی و محبت ائمه اطهار(ع) را داشته باشیم اما در عمل خلاف آموزهها و دستورات آنها حرکت کنیم.
تخصص
آثار نوشتاری